Bemutatkozás

Üdvözöljük a Zöld Nap Vill Kft weboldalán.
Kérem, engedje meg, hogy pár mondatban bemutassam villanyszerelő cégünket, munkásságunkat.

Cégünk, szakembereink elkötelezték magukat a korrekt munkavégzés és a kiszámítható árak mellett.
Fix árlistánk célja az, hogy megteremtsük ügyfeleink számára az előre tervezés lehetőségét. 
Feladatunknak tekintjük a lakásokban adódó műszaki problémák megfelelő szaktudással történő elhárítását, hogy az Ön otthonában található elektromos eszközök, a lehető legrövidebb időn belül újra használhatók legyenek.

A villanyszerelési, kivitelezési szolgáltatásainkat a legnagyobb hatékonyság, ennek következményeképp a lehető legjobb ár/érték arány elérése érdekében 3 fő profilra osztottuk fel, melyek az alábbiak:

1. Villanyszerelő gyorsszerviz, hibakeresés és javítás, kisebb villanyszerelési feladatok, biztosítéktábla csere, villanytűzhely beüzemelés, lakásszerviz.

2. Lakásfelújítás, lakás átalakítás, családi ház, és panellakás, illetve iroda épületvillamossági kivitelezései, erős és gyengeáramú rendszerek kialakítása, a legkisebbtől a komplex rendszerekig.

3. Regisztrált villanyszerelői tevékenységek, villanyóra szereléssel és plomba bontással járó feladatok, mint például: teljesítménybővítés, villanyóra áthelyezés, vezérelt áram kiépítése, új mérőhelyek telepítése, EON ügyintézés.

A villanyszerelő szakma megállás nélkül változik, fejlődik. Ezt szem előtt tartva az Zöld Nap Vill Kft egy ambiciózus, dinamikusan fejlődő balatoni villanyszerelő cég. 
Folyamatosan tanulunk, képezzük önmagunkat, hogy képesek legyünk ügyfeleink igényeinek maximálisan eleget tenni.

 

Árainkat alacsonyan tartva, prémium minőségű szolgáltatást nyújtunk minden leendő és meglévő ügyfelünknek, így tudunk versenytársainkhoz képest lépéselőnyhöz jutni.

Cégünk alapszabálya, hogy mi vagyunk Önért és nem Ön értünk.

A mi feladatunk, hogy megrendelőink elképzeléseit megvalósítsuk, akár annak tervezési szakaszában, akár a kivitelezési folyamatok közben, a szakma előírásainak betartásával.

Megrendelőink visszajelzései alapján villanyszerelő cégünk nem csak kimagasló teljesítményt nyújtó, de segítőkész és rugalmas szakembereket alkalmaz.

Biztos vagyok abban, hogy megkeresését követően Önt is elégedett ügyfeleink táborában tudhatjuk.

Köszönjük, hogy megtekintette bemutatkozó oldalunkat.

Tisztelettel
Horváth Péter, ügyvezető