Otthonában kapcsoló, konnektor, lámpa, vagy csillár felszerelésére, cseréjére van szükség? Nem világít az antik csillár? Tönkrement a kapcsoló? Nincs áram a konnektorban?

Cégünk a villanyszerelés ezen területén is fontosnak tartja, hogy akár egyetlen lámpa, dugalj, kapcsoló, vagy csillár felszerelését, javítását is a megfelelő szakemberre bízhassa.

Ha tönkrement a kapcsoló, vagy időszerűvé vált a divatjamúlt lámpa, konnektor, vagy  csillár cseréje, a legbiztonságosabb az, ha villanyszerelő szakember végzi a feladatot. 
A Zöld Nap villnél rövid határidővel precíz, megbízható munkát végzünk, ügyelve a falak épségére és a festés tisztaságára.

A szerelvények típusának beazonosítását követően beszerezzük Önnek a szükséges kapcsolókat, konnektorokat, tv, telefon, internetcsatlakozókat és a különböző elektromos eszközöket, hogy ezzel is levegyük a terhet az Ön válláról és a lakásfelújítás egyéb területeire tudjon összpontosítani.
Forgalmazóinknál kiharcolt partneri kedvezményekkel az esetek nagy részében kedvezőbb áron tudjuk beszerezni a szerelvényeket mint a magánszemélyek, így akár 5-25 %-ot is meg tud takarítani a kapcsolók, konnektorok költségén.

Készre vágjuk lakását

Amennyiben Ön cégünket választja elektromos szerelvényeinek felszereléséhez, nem kell másik szakembert hívnia, ha polcokat, képeket, karnisokat, esetleg festményeket szeretne felszereltetni otthonában.
A Zöld Nap vill készre vágja lakását!
Legyen az egyetlen karnis vagy polc, de akár egyetlen furat a szép, új dísztányérnak vagy virágtartónak a panellakás konyhájában, mi ezt is megoldjuk.
Ezzel kapcsolatban bővebb információ a villanyszerelő szolgáltatások menüben, az EGYÉB SZERELÉSEK címszó alatt olvasható.

Kizárólag professzionális gépeket használunk, ügyelve a tisztaságra, minden esetben megrendelőink igényeit szem előtt tartva, maximalistaként tekintünk a legkisebb feladatokra is.

Munkánkról (a felhasznált anyagokról, munkadíjról, garanciáról) munkalapot adunk, ezzel is alátámasztva ügyfeleink biztonságát és cégünk megbízhatóságát.

Mennyibe kerül ez Önnek?


Óradíjas díjszabás esetén az alábbi költségekkel kalkulálhat:
– óradíj az első órában: 10.500 Ft
– óradíj a második megkezdett órától: 8.000 Ft
– kiszállási díj: 0 Ft!
– parkolási költség: 0 Ft!

Darabszámos  díjszabás esetén a következő árakkal számolhat:
– mennyezeti lámpa felszerelés: 2.800 Ft
– csillár felszerelés: 2.800 Ft
– oldalfali lámpa felszerelés: 2.800 Ft
– kapcsoló felszerelés: 1.500 Ft
– konnektor felszerelés: 1.500 Ft
– falon kívüli kapcsoló felszerelés: 2.300 Ft
– falon kívüli konnektor felszerelés: 2.300 Ft
– kiszállási díj: 7.000 Ft
– parkolási költség: helyi parkolózóna szerint 240-700 Ft/óra

Az anyagköltség mindkét esetben külön kerül felszámolásra, ám ez általában néhányezer forintos kiadást jelent.

Nincsenek rejtett költségek!

Darabszámos árainkat úgy határoztuk meg, hogy a lehető legjobban megközelítse az óradíjas tarifáinkat. 
Leggyakrabban az óradíjas munkavégzést javasoljuk ügyfeleinknek, azonban jellemzően minimális különbség van a két árszabás között.

Teljes árlistánkat tekintse meg a VILLANYSZERELÉS ÁRAK menüpontban, vagy keresse fel bátran cégünket. 
Több szerelvény felszerelése esetén kedvezményt biztosítunk, ezt is megtekintheti az AKCIÓK menüben.