Nincs áram a lakásában? Kiment a biztosíték és nem tudja visszakapcsolni? Égett szagot érez? Hunyorognak a lámpák? Ne késlekedjen, hívjon most! A villanyszerelő gyorsszerviz azonnal hívható telefonszáma: 06 83 340 544.

A gyors megoldás igen ritka, a Zöld Nap vill mégis azonnal megoldja.

SAJNÁLJUK, SZOLGÁLTATÁSUNK JELENLEG NEM ÜZEMEL!

Egy meglazult, elöregedett elektromos kötés könnyen tönkreteheti elektromos eszközeit, ráadásul tűz és balesetveszélyes állapotot is előidézhet! 
Lakása, irodája villanyszerelési problémáját 1-2 órán belül orvosoljuk. 
Ön akár magánszemélyként, akár a társasház közös képviselőjeként keres villanyszerelőt, a Zöld Nap vill kimagasló teljesítményt nyújtó villanyszerelő szakembereiben korrekt partnerre talál. 
Akár lakásán belül, akár a társasház közös területén, vagy a villanyóránál van a villanyszerelési probléma, a hibát azonnal javítani tudjuk. 
Az Eon által regisztrált és kvalifikált villanyszerelő munkatársaink a villanyóra plombáinak eltávolítását is elvégezhetik, így nem kell másik szakembert hívnia, elég a Zöld Nap villt.

A villanyszerelés területén komplex megoldást nyújtunk, legyen szó a legapróbb elektromos hiba javításáról, az ipari és lakossági vezérlések tervezésén keresztül egészen a családi házak, lakások erős és gyengeáramú hálózatának kiépítéséig.

A Zöld Nap villnél fontosnak tartjuk az Ön nyugalmát, így bátran hívhat minket, ha villanyszerelő gyorsszervizre, sürgősen villanyszerelőre van szüksége Gyenesdiáson vagy 10km körzetében. Minden részletre odafigyelünk, a rendelés felvételétől kezdve egészen a munka elvégzéséig.
Minden, cégünk által elvégzett munkára és a beépített anyagokra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Az átlátható, fix árlistánk garantálja, hogy ügyfeleinket semmiképp nem érheti kellemetlen meglepetés.

Villanyszerelő gyorsszerviz díj az első órában: 8.500 Ft.Minden további órában: 4.500 Ft. 
A következő óra első 15 percét nem számoljuk fel. 
Parkolási költséget és kiszállási díjat nem számolunk fel.
Nincsenek rejtett költségek! 
A gyorsszervizelési munkák anyagköltsége általában a 2.000 Ft-ot sem éri el.

Telefonos egyeztetést követően 1-2 órán belül a helyszínre érkezik villanyszerelő munkatársunk, Gyenesdiás 10km körzetében.
A gyorsszervizelési munkák az esetek 90%-ában 1 órán belül elvégezhetőek, tehát optimális esetben csak az első óradíjat fizettetjük ki ügyfeleinkkel.

Az elvégzett hibakeresési és javítási munkát, valamint a beépített villanyszerelési anyagokat a garanciaidő feltüntetésével munkalappal igazoljuk, ezzel is biztosítva ügyfeleink biztonságát és cégünk megbízhatóságát.

Hétvégi kiszállásra felárat számolunk fel! Hétvégi gyorsszerviz elérhetősége: 06 70 770 05 17